Barion Pixel

+36 20 507 9351

info@yarndreams.hu

Keresés

Egy reggel, amikor elhatároztam, hogy szorgos kismanó módjára hozzálátok a horgolt macik és karácsonyi angyalkák elkészítészítéséhez, döbbeneten cövekeltem le a műhelyem ajtajában. Meglepetésemre, hatalmas rendetlenség fogadott! A színes pamutgombolyagok szanaszét, kusza rengetegben hevertek szerteszét, míg a horgolótűk úgy lógtak a csilláron, mint a karácsonyfadíszek.

Abban a pillanatban sejtettem, ki állhat a felfordulás mögött. Hát, ez a karácsony sem lesz olyan, mint a többi – gondoltam. Csipi manó beköltözött az otthonomba!

Időbe telt, mire a felfordulás közepette rátaláltam a kis kópérra és a kis grabancánál fogva az asztalomhoz ültettem. Vallatóra fogtam Csipi manót a történtekkel kapcsolatban és hosszas tárgyalásba kezdtünk a jövőt illetően. Az elhangzottak nagy részét természetesen nem árulhatom el, hiszen üzleti titok, de annyit megsúgok, hogy Csipi manó nemcsak, hogy az én lakótársammá vált, de fondorlatával azt is elérte, hogy nektek is készítsek hozzá hasonló manókat.

Csipi manó invázióra készül

Mint kiderült, Csipi manó Telmanó megbízásából szeretne valamennyiőtök otthonába beköltözni, hogy egyenesen az Északi sarki játékgyárba küldhesse a jó gyerekek neveit tartalmazó listáit. Ehhez egy új barátot is hozott magával, aki nem más, mint Csipi manó lánytestvére, Csiplinda.

Az alku része volt továbbá, hogy a manók, a horgolt macikhoz hasonlóan kizárólag nem szöszölődő 100%-os, igazoltan környezetbarát és hipoallergén festékkel színezett pamutból készüljenek, hogy mosógépben, 30 Co-on mosózsákban is tisztíthatsátok őket és még több karácsonyt tölthessenek el veletek.

Nem tudom pontosan, miben sántikál a kis kópé, de az biztos, hogy akinek Csipi manó és Csiplinda az otthonába költözik, garantáltan különleges ünnepekben lesz része!

Az oldalon lévő kínálatból ki-ki megtalálhatja a kedvéhez illő harisnyás kismanót, de ha egyedi manóval örvendeztetnétek meg egymást, írjatok nekem az info@yarndreams.hu e-mail címre, és megbeszéljük a részleteket!